Microsoft 365

Microsoft 365 biedt de kracht van de Microsoft Office 365 producten, Windows 10, cloud opslag en gegevens bescherming. Ongeëvenaarde mogelijkheden om in teamverband samen toegang te hebben en te werken binnen de Microsoft product range zoals Microsoft Office, Microsoft Sharepoint online en Microsoft Teams. Altijd en overal toegang tot ­de eigen en gedeelde kalenders, agenda’s en documenten, zij het via PC of smartphone. Het biedt volledige controle om te bepalen hoe en waar er gewerkt wordt en het verhoogt zo de productiviteit van een steeds mobieler wordend personeelsbestand.

 

Een grote toegevoegde waarde van Microsoft Office 365 zakelijk ligt in de mogelijkheden om in teamverband te werken, binnen én buiten de eigen organisatie. Applicaties als Sharepoint staan garant voor informatiedeling en documentmanagement. Binnen de eigen organisatie kan er samen aan documenten gewerkt worden en ziet u wanneer anderen wijzigingen aanbrengen. Documenten kunnen gemakkelijk van uw desktop naar de cloud gesynchroniseerd worden om ze beschikbaar te stellen voor anderen en er kunnen online meetings ingesteld worden om gezamenlijk documenten te bekijken en te bespreken.

 

Maar ook samenwerken met uw partners wordt een stuk efficiënter. Niet langer afhankelijk zijn van e-mail maar gezamenlijk toegang tot alle documenten in een gedeelde cloud omgeving. Sharepoint is tevens beschikbaar op mobiel zodat u altijd toegang heeft tot de gedeelde documenten, kunt inzien wanneer deze zijn aangepast en door wie.

 

Maar wellicht het belangrijkste voor Office 365 zakelijk is dat het eenvoudig en flexibel is met uitstekende support en hoogwaardige beveiliging. Het zijn de Office producten die u al kent en veelal gebruikt; gebundeld in een cloud omgeving die toegankelijk is zonder dat daar geavanceerde IT kennis voor nodig is.

 

Microsoft biedt voor Microsoft 365 zakelijk een scala aan verschillende abonnementen aan, voor ieder wat wils maar welke past het beste bij uw onderneming? Het antwoord hangt mede af van de omvang van uw bedrijf en de gewenste manier van werken. Het zijn deze vragen die wij graag samen met u beantwoorden om zo te komen tot het perfecte Office 365 pakket. Het pakket dat naadloos aansluit bij uw organisatie en uw werkzaamheden gemakkelijker, leuker en effectiever zullen maken.

 

Wat is er inbegrepen in Microsoft 365 Business:

  • Microsoft Office
  • E-Mail en agenda’s
  • Bestand opslag
  • Beveiliging
  • Beheer en implementatie
  • Betrouwbaarheid

 

Wilt u erachter komen hoe Microsoft 365 toepasbaar is binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op.