Telefonie en VoIP

VoiceTronics is binnen de groep verantwoordelijk voor Telefonie en VOIP. Met één gezamenlijke servicedesk van VoiceTronics en Connectivity Solutions zorgen wij voor uw telefonische beschikbaarheid. Wij verzorgen, beheren en bewaken dan ook graag de telefonie voor uw onderneming. Zo bent u altijd bereikbaar.

 

Voordelen van telefonie goed geregeld

  • Goede telefonische bereikbaarheid
  • Koppeling tussen vaste en mobiele telefonie
  • Advisering over telefonie abonnementen
  • Mobile device-management
  • Altijd op de hoogte van abonnementswijzigingen
  • Storingscontracten voor telefonie

 

Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan via deze link wat de mogelijkheden zijn.

Wat biedt Connectivity Solutions nog meer?

 

Een stevige basis

De samenwerking met Voicetronics vloeit voort uit de gedeelde bedrijfsfilosofie: efficiëntie, effectiviteit en uitstekende service staan centraal. Bovendien sluiten de IT- en telecomactiviteiten van beide bedrijven perfect op elkaar aan. Deze stevige basis zorgt ervoor dat de capaciteit en het kennisniveau wordt geoptimaliseerd en dat we klanten vanaf heden nog beter van dienst kunnen zijn.

Klantgerichter werken

De samenwerking is tweeledig en zet de klant centraal. Ten eerste neemt VoiceTronics de telecomdiensten van Connectivity Solutions over, wat voor Connectivity Solutions betekent dat de supportdesk groter wordt en dat klanten sneller worden geholpen. Voor onze klanten betekent deze overname een ruimer aanbod op telecomgebied.

Klaar voor de toekomst

De kennisverbreding en capaciteitsvergroting die deze samenwerking teweegbrengt is essentieel. Zeker in het huidige tijdperk waarin de technologische ontwikkelingen zich in rap tempo opvolgen. Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst. Met elkaar en met u!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de telecomdiensten die Voicetronics uw bedrijf kan bieden? Neem gerust contact op!

Maak kennis met het supportteam

Rico de Jong
Helpdesk coördinator

Richard Wilting
Helpdesk medewerker

Geert de Ruiter
Field Engineer

Vernes Puzic
Field Engineer

Marcel Ligtvoet
Systeembeheerder